Medewerkers Heutink

Faillissementen

Medewerkers Heutink

Faillissementen

Faillissementen

Mr. Heutink is specialist op het gebied van Insolventierecht en lid van de specialistenverenigingen voor insolventie advocaten (INSOLAD). Daarnaast is hij lid van de vereniging voor insolventierecht advocaten in het arrondissement Roermond (thans Limburg) (VIAAR).

Onderstaand treft u de (lopende) faillissementen aan. Indien er inmiddels verslag(en) is/zijn uitgebracht in het faillissement van een rechtspersoon treft u deze verslagen daarbij aan. Om privacy redenen worden verslagen in faillissementen van natuurlijke personen niet op onze website gepubliceerd. Deze verslagen zijn door belanghebbenden op te vragen bij de rechtbank.

Indienen vorderingen

Indien u in één van de faillissementen een vordering heeft op de betreffende onderneming, kunt u uw vordering digitaal indienen. U kunt daartoe op de betreffende onderneming klikken. Dan kunt u de verslagen inlezen en daaronder het vorderingenformulier online invullen en tegelijkertijd de overige bijbehorende stukken uploaden. Dit wordt naar ons verstuurd en tevens aan uzelf bevestigd via email. Denk hierbij aan de niet betaalde facturen en bescheiden indien een eventueel voorrecht  van toepassing is. 

 

Rechtsgebieden

Wij pretenderen niet in alle rechtsgebieden gespecialiseerd te zijn. Wat we doen, doen we goed. Zo zijn wij gespecialiseerd in alles wat de ondernemer aangaat. Als ondernemer en als curator weten wij maar al te goed wat er binnen de onderneming allemaal van belang is en wordt het belang van de onderneming / aandeelhouder goed begrepen.

Bekijk hier onze specialisaties

Contact

Houtstraat 5 | Gennep
T. (0485) 55 08 80
F. (0485) 55 08 88
@: info@heutink-gennep.nl

© www.heutink-gennep.nl 2013
Webdesign: Prode 
Fotografie - Henk van Kooten

Strip Heutink