Medewerkers Heutink

Rechtsgebieden

Medewerkers Heutink

Rechtsgebieden

Rechtsgebieden

Wij pretenderen niet in alle rechtsgebieden gespecialiseerd te zijn. Wat we doen, doen we goed. Zo zijn wij met name gespecialiseerd in alles wat de ondernemer aangaat. Als ondernemer en als curator weten wij maar al te goed wat er binnen de onderneming allemaal van belang is en wordt het belang van de onderneming / aandeelhouder goed begrepen. Onze specialisaties richten zich dan ook op  de volgende rechtsgebieden:

 

Mediation

Mediation kan een geschikte weg zijn om geschillen te voorkomen dan wel op te lossen. Deze vorm van bemiddeling bieden wij zowel in zakelijke conflicten, als ook in personen- en familierecht-aangelegenheden. 

Mr. Heutink heeft een ruime ervaring en expertise als het gaat om zakelijke conflicten zoals conflicten tussen  aandeelhouders,  bestuurders, beëindigen van een maatschap of een Vennootschap onder Firma.

Mw. Sneijder heeft ervaring als het gaat om persoonlijke en/of privé conflicten zoals een geschil in de (huwelijks)relatie of met de buren.

 

Strafrecht

Mede door zijn achtergrond en ervaring heeft Mr. Heutink affiniteit met het Strafrecht. Door nagenoeg aan alle zijden van het recht te hebben gestaan, heeft hij als geen ander “gevoel” (zowel juridisch als menselijk) bij alle facetten van uw (straf)zaak. Hij zal u graag met raad en daad bijstaan.

Faillissementen

Mr. Heutink is specialist op het gebied van Insolventie recht en lid van de specialistenverenigingen voor  insolventie advocaten (INSOLAD) Daarnaast is hij lid van de vereniging voor insolventierecht advocaten in het arrondissement Roermond (thans Limburg)  (VIAAR).

Bekijk lopende faillissementen

Vorderingen

Indien u in één van de faillissementen een vordering heeft op gefailleerde kunt u uw vordering digitaal indienen.

Indienen vorderingen

Contact

Houtstraat 5 | Gennep
T. (0485) 55 08 80
F. (0485) 55 08 88
@: info@heutink-gennep.nl

© www.heutink-gennep.nl 2013
Webdesign: Prode 
Fotografie - Henk van Kooten

Strip Heutink